Kun je de beste gehoortoestellen online kopen?

Weet jij of dat je de beste gehoortoestellen online kopen kan? Ik wil mijzelf eens gaan verdiepen in het aanschaffen van een hoortoestel. Sinds enkele weken begin ik namelijk te merken dat het gehoor bij mij niet bepaald prettig werkt. Steeds vaker moet ik mensen vragen om de zin te herhalen zodat ik het wel heb verstaan. Niet bepaald prettig als dit ook tijdens het werk gebeurt. Mijn werkgever had al wel eens vaker gezegd dat ik een afspraak moet maken bij de huisarts aangezien ik slecht hoor. Als mijn werkgever het al in de gaten krijgt, dan is het hoog tijd om hier iets aan te gaan doen.

Online gezocht

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij het nodige advies kan geven. Zo ben ik terecht gekomen bij Phonac. Zij konden mij het juiste advies aanreiken wat ervoor zorgt dat ook ik word geholpen. In het begin was ik nogal angstig omdat ik niet meer wist hoe het voelt om alles weer te horen. Afgelopen week heb ik voor de eerste keer een hoortoestel moeten dragen en dit was fantastisch! Het klinkt wellicht vreemd als je altijd alles al hoort. Maar sinds dat ik mijn hoortoestel heb merk ik onwijs veel verschil. Ik wilde hem ook niet eens meer afdoen om het op maat te laten maken.