Professional dentist doing teeth checkup on female patient dental surgery

Tandarts Eindhoven

Een tandarts in Eindhoven met een jong en dynamisch team vind je hier. De groeiende praktijk heeft al meerdere personeelsleden, zodat je zelf kunt kiezen bij welke tandarts of mondhygiëniste je je prettig voelt. Behalve meerdere tandartsen en mondhygiënisten, zijn er een aantal assistenten, een paro-preventieassistente en een tandarts-endodontoloog. Deze tandarts in Eindhoven wil dat jij je op je gemak voelt. Daarom zullen ze bij mensen met angst eerst het gesprek aangaan als ze aangeven angst te voelen. Zij nemen hiervoor de tijd en zullen met jou bespreken wat er nodig is zodat jij je prettig voelt.

Prettig naar de tandarts

Vaak kun je ingrijpende behandeling voorkomen door regelmatig de tandarts in Eindhoven te bezoeken. Bij deze tandarts kunnen kleinere behandelingen vaak op korte termijn worden ingepland. Dit zijn behandelingen zoals vullingen of gebitsreiniging. Je kunt bij de tandarts in Eindhoven aangeven of je voorkeur hebt voor een bepaalde behandelaar als jouw vaste behandelaar. Dit draagt ook bij aan een prettig gevoel voor jou. Bovendien staat de praktijk open voor jouw suggesties voor verbetering. De medewerkers blijven up to date door bijscholing en het lezen van vakliteratuur, maar ook door het bijwonen van informatieve evenementen die relevant zijn voor het vakgebied.

Aanmelden en openingstijden

Je kunt je bij deze tandarts in Eindhoven aanmelden via een formulier op de website of door middel van telefonisch contact. De praktijk is op werkdagen geopend van half 8 tot vijf. Op de dinsdag is de praktijk langer geopend, dan sluiten zij om half negen in de avond. In het weekend is de tandartspraktijk gesloten. De praktijk bevindt zich op de derde verdieping van de PC Hooftlaan nummer 2.