Vroegh en Yoe

Vroegh en Yoe een zeer professionele tandartspraktijk

Het staat bij mij op de kalender, afspraak bij Vroegh en Yoe. Graag zal ik dit van mijn Vroegh en Yoekalender afhalen, want als ik ergens bang voor ben dan is het wel voor de tandarts. Natuurlijk weet ik dat dit beter voor mijn gezondheid is om regelmatig een afspraak bij deze tandarts in Tilburg te hebben. Vaak genoeg heb ik mijn tanden, in mijn ogen, goed gepoetst en toch heb ik dan weer een gaatje. 

Vandaag moet ik dus naar de tandarts voor de halfjaarlijkse controle. Met knikkende knieën liep ik de praktijk naar binnen. Een vriendelijke assistente verwelkomde mij en vroeg naar mijn naam, daarna mocht ik plaats nemen in de wachtruimte. Niet veel later werd ik al naar binnen geroepen en mocht ik plaats nemen op de grote stoel.

Vroegh en Yoe hebben de juiste kennis in huis

Eenmaal op de stoel plaats te hebben genomen, wordt er eerst besproken of ik nog klachten had. Gelukkig was dat deze keer niet het geval en hoopte ik maar dat deze tandarts in Tilburg ook niets kon vinden. Moet er wel bij zeggen dat ik sinds een maand ben overgestapt op een andere tandenborstel, een elektrische.

Vroegh en YoeDe behandeling begint vaak met het tandsteen verwijderen. Dit is nodig om deze aanslag op de tanden te verwijderen. Deze behandeling wordt door de mondhygiëniste uitgevoerd. Na deze behandeling voelen mijn tanden weer lekker glad aan. De volgende stap komt de tandarts, en kijkt mijn hele gebit na. Dit moment vind ik altijd heel erg spannend. Zodra hij een gaatje of een ander probleem vindt, dan is het meestal een nieuwe afspraak maken. Maar soms gaat hij meteen aan de slag als het maar een klein gaatje is.

Deze keer stond ik binnen een half uur weer buiten. Er waren geen gaatjes of andere ongeregeldheden te vinden. Wat was ik blij!