Waar kun je een soa test bestellen?

Als jij denkt dat je misschien een seksueel overdraagbare aandoening hebt, dan is een soa test bestellen een uitstekend idee! Uiteraard kun je ook naar een arts gaan om je daar te laten testen, deze mogelijkheid ligt altijd open. Maar sommige mensen geven toch de voorkeur aan een soa test bestellen die zij zelf uit kunnen voeren. Daar kunnen ze verschillende redenen voor hebben, zoals anonimiteit of geen tijd hebben om naar de huisarts te gaan. Het maakt niet uit wat de reden is, het belangrijkste is dat je getest wordt en dat kan tegenwoordig dus ook met een zelftest!

Soa test bestellen

Zoals gezegd kunnen er verschillende redenen zijn waarom mensen liever zichzelf thuis testen dan dat ze naar hun arts gaan. Een soa test bestellen en thuis gebruiken wordt bijvoorbeeld gedaan door mensen die het niet prettig vinden om met dergelijke klachten naar hun huisarts te gaan. Het kan ongemakkelijk zijn om het hierover te hebben, helemaal als je in een klein dorp woont en je jouw arts ook privé tegenkomt in bijvoorbeeld de supermarkt. Gebruik maken van een zelftest geeft je anonimiteit en blijk je positief te testen, dan kun je dan altijd nog naar een dokter toe gaan. Een soa test bestellen is ook handig voor mensen die fulltime werken. Het is dan vaak erg lastig om een doktersbezoek in te plannen. Bovendien roept het vragen op bij collega’s en leidinggevenden als jij onder werktijd naar de dokter moet. Natuurlijk heb jij recht op privacy en mogen ze niet vragen waarom je daar een afspraak hebt, maar toch voelt het voor velen niet prettig. Het voordeel van een soa test bestellen en deze thuis gewoon kunnen doen, is dat je dit op ieder gewenst moment kunt doen en je dus niemand hier ook maar op enige manier over hoeft te vertellen.

Anoniem en betrouwbaar

Als jij een soa test bestellen gaat, dan is het natuurlijk van groot belang dat je dit anoniem kunt doen. En uiteraard is het ook zeer belangrijk dat de uitgevoerde zelftest betrouwbaar is. Je wilt op het resultaat kunnen vertrouwen. Kies daarom voor soazelftester.nl. Zij hebben tests gemaakt die zeer betrouwbaar zijn en die snel resultaat geven. Zo weet jij al na korte tijd of je een aandoening hebt opgelopen of niet. Je kunt bij hen diverse zelftests kopen voor verschillende seksueel overdraagbare aandoeningen, maar je kunt ook een compleet pakket kiezen dat jouw test op:

  • chlamydia
  • gonorroe
  • trichomonas

Een complete soa test bestellen is aan te raden omdat van veel aandoeningen de symptomen op elkaar lijken. Zou je alleen testen op chlamydia en zou het resultaat negatief zijn, dan kun je alsnog een van de andere soa’s met je meedragen. Ook krijg je lang niet altijd symptomen als je een van de aandoeningen hebt. Als je veel seksuele contacten hebt, dan kan het daarom raadzaam zijn om uit voorzorg af en toe jezelf te testen. Zo voorkom je dat je mensen blijft besmetten, omdat je zelf niet door hebt dat je besmet bent. Kies daarom voor een complete soa test bestellen bij soazelftester.nl!