Goed geholpen door kliniek Veldhoven – borstvergrotingen

Hoewel ik eigenlijk niets te klagen heb in mijn leven, is er toch wel een dingetje welke ik graag anders wil, althans twee dingen, ik wil zo graag bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen hebben. Heb altijd wel redelijk volle borsten mogen hebben, maar naarmate ik ouder word gaan mijn borsten hangen. Ik kan het nu nog redelijk met een goede bh opvangen, maar als het zo door gaat hangen ze op mijn knie. Omdat ik hier al eens met de huisarts over had gesproken raadde hij me aan om eens een afspraak bij kliniek Veldhoven – borstvergrotingen te gaan maken. Ja kan hier, geheel vrijblijvend, een afspraak maken voor een eerste consult. Ik kon al snel terecht voor het eerste consult, en best wel zenuwachtig stapte ik de kliniek binnen. Ik werd hartelijk ontvangen en kon plaatsnemen in de wachtkamer. Al snel werd ik opgehaald, en kon het gesprek beginnen. Het begon eerst als een soort kennismakingsgesprek, waarna ik werd onderzocht of het wel mogelijk was dit ik de borstvergrotingen kon laten uitvoeren. Vol met allerlei informatie ging ik naar huis, zal later op de dag bellen of ik wel of niet de ingreep wilde uitvoeren.  borstvergroting-op-spier

Goed behandeld

Inmiddels heb ik de ingreep alweer achter de rug, al met al viel het reuze mee. Behalve dat ik onder volledige narcose ging, en de ingreep ongeveer een uur duurde, mocht ik dezelfde dag alweer naar huis.  De eerste week heb ik het heel rustig aan gedaan op advies van de chirurg, ook de zes weken daarna moest ik uitkijken met zwaar inspannende dingen, dus niet tillen of sporten.  dual-plane-voor