MACS Lift gaf mij de perfecte oplossing

Omdat ik zo tevreden ben over de MACS Lift die ik bij Kliniek Veldhoven heb laten uitvoeren, heb ik besloten om mijn tevredenheid hierover achter te laten op dit blog. Omdat ik een erg mooie huid heb maar omdat deze erg hing in mijn gezicht, gaf dit een erg verouderde uitstraling. Natuurlijk worden wij allen ouder en dan hoort dit er een beetje bij. Toch maakte dit mij erg ongelukkig en nadat het zoveelste potje crème niets deed, besloot ik om andere stappen te gaan ondernemen.

MACS Lift

Direct was er al resultaat zichtbaar

Toen ik met de chirurg aan het praten was over de MACS Lift, voelde ik aan dat dit echt mijn hele leven zou kunnen veranderen. Het is voor mij zo belangrijk om er goed uit te zien dat ik wist dat ik mij hierdoor weer gelukkig zou voelen. Vakkundig en duidelijk werd mij uitgelegd hoe er te werk wordt gegaan en daarna besloot ik om een afspraak te maken. Gelukkig was mijn lieve vriendin met mij mee die mij ook voor en na de behandeling zou brengen en ophalen. 

Op het moment dat het verband eraf mocht, kreeg ik een spiegel in mijn handen om naar mijn gezicht te kijken en ondanks de zwellingen kon ik al het verschil zien. De pijn viel mij overigens ook erg mee. Nu alles goed is genezen en ik mijzelf weer blij aan kan kijken in de spiegel, ben ik erg blij met de stap die ik genomen heb.

MACS Lift